A főzőtejszín selymessé,míg a mustár pikánsá teszi ezt az ételt. Egyszerűen imádjuk. :)

Hozzávalók: 600 g csirkemell filé

2 ek  olaj

2 ek  vaj

2 ek  finomliszt

400 ml zöldség alaplé

200 ml főzőtejszín

140 g bébirépa

150 g zöldborsó (mirelit)

2 ek mustár

0,5 csokor petrezselyem

só,bors

Elkészítés: A húst kockázzuk fel és forró olajon pirítsuk meg. Sózzuk,borsozzuk. A zsiradékban olvasszuk meg a vajat,szórjuk rá a lisztet és kicsit pirítsuk meg. Öntsük fel a levessel és a tejszínnel, Forraljuk fel. Ezt követően adjuk hozzá a csirkemellet,zöldborsót és a leszűrt bébi répát, majd kb. 5 percig főzzük. Mustárral,sóval és  borssal ízesítsük. Tálaláskor megszórhatjuk az aprított petrezselyemmel.

Jó étvágyat kívánok! :)